jueves, 12 de enero de 2017

Attefallshus

Lista med attefallshus från Sveriges främsta tillverkare i olika utförande. Attefallshus nyckelfärdigt Stockholm.


Funderar du på att bygga attefallshus ? Välkommen att kontakta närmaste säljkontor så hjälper vi dig att förverkliga ditt drömhus. Vi anlitar alltid behöriga underentreprenörer vid el, VVS och våtrumsarbeten. ATTEFALLSHUS I NORRLÄNDSKT TIMMER. Förverkliga din dröm om en stuga med våra attefalls byggsatser.


Stugorna som är tillverkade av norrländskt timmer är enkla att montera och i de flesta fall behöver du inte något bygglov vilket förenklar processen. Sina namn har båda fått av den bostadsminister som var aktuell när bestämmelserna för de olika husen sattes upp. Vi erbjuder kvalitetssäkra hus till marknadens bästa pris.


Välj mellan våra färdiga husmodeller där du även kan göra tillval och ändringar så som du vill ha det. Hos oss finns inga begränsningar bara möjligheter.


Våra rymliga modeller passar till många ändamål, som biljard- eller pingis-rum, trädgårdskök eller mycket annat. Vi har samlat alla svenska leverantörer av attefallshus på – kvm där du kan jämföra och filtrera fram just det hus som passar din stil och pris. Vill du köpa ett attefallshus med loft, nyckelfärdigt eller byggsats eller kanske vill du bara köpa en ritning och bygga ditt hus själv?


Det betyder att vi slipper skapa en massa oreda hemma på er tomt och istället kan leverera en färdig produkt som ni kan ta i bruk på en gång. Vilka grundtyper finns det, och vilken ska jag välja till mitt attefallshus ? Det vanligaste tillvägagångssättet när man ska bestämma grun är att man först bestämmer husleverantör och sedan anpassar grunden efter leverantörens hus.


Attefallshus

Husen är designade med hänsyn till gällande krav för tillgänglighet och har alla nödvändiga funktioner för separat permanentboende. Snabbt, enkelt och till ett bra pris. Här hittar du allt du behöver till ditt bygge.


Mer plats till dina saker Att ha mer plats hemma är aldrig fel. Vi är en av sveriges ledande leverantörer av nyckelfärdiga attefallshus. Den här kanalen handlar o. Orsaken är att det varit bostadsbrist i Sverige under lång tid och folket krävde förändringar.


Lösningen blev att tillåta bygge av sk. Dock är gränsen att huset inte får överstiga kvm. Sovrummet som ligger i andra ändan av huset rymmer en fullstor dubbelsäng. Väljer man vårt badrum, får man ett smakfull designat badrum med allt man behöver för ett komfortabelt liv.


Ett attefallshus behöver inte förhålla sig till de vanliga bygglovsreglerna som gäller på din tomt. Det ska vara ett fristående hus med en byggnadsarea på max kvm, max meter till taknock och placeras minst meter från din tomtgräns.


Attefallshus

Avståndet till tomtgränsen måste vara minst meter. Bygga en komplementbyggnad ( attefallshus ) på kbm eller kbm för komplementbostadshus. Innan du börjar bygga måste du göra en anmälan till byggnadsnämnden och få ett startbesked.


Det finns en massa regler kring hur uppförandet ska ske och hur ditt attefallshus ska utformas. Vi har ett antal egna varianter av nyckelfärdiga attefallshus och så kallade bolundare som tillverkas i vår fabrik. Vi kan även hjälpa till om du har egna idéer och ritningar som du vill förverkliga på din tomt.


Attefallshus

Oavsett om man har tänkt att bygga ett attefallshus själv grån grunden eller om man köper att attefallshus som en färdig byggsats behöver man har ritningar för att lyckas färdigställa attefallshuset. Det behövs inget bygglov, man måste endast göra en bygganmälan till kommunen. Det kan användas som gästhus, tonårsbosta tvättstuga, förråd osv.


Husen kommer fullutrustade och byggs efter svensk standard med skandinaviska treglasfönster i trä och kan normalt levereras inom veckor.

No hay comentarios.:

Publicar un comentario

Nota: sólo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.